PRIVAT YOGA

"The wise shape their lives."

Buddha

Privat vägledning 1on1 innebär att ha instruktören helt och hållet för sig själv! Individuellt anpassad vägledning för specifika behov och särskilda önskemål med 100% uppmärksamhet och fokus speciellt riktad på DIN praktik, din hälsa.
Effektivt, effektfullt och kraftfullt!

Privat vägledning lämpar sig lika bra till nybörjare som till erfarna, mer avancerade utövare då arbetet är helt och hållet individuellt skräddarsytt.

Jag vill prova Yoga men vad ska jag praktisera hemma? Jag har svårt med disciplin hemma? Hur ska jag modifiera för mina skadade områden? Vilken
Yogamatta ska jag skaffa? Vad är lämpligt för mig när jag mår som jag mår? Jag vill meditera men hur/vilken meditation ska jag göra?

Frågorna är många och hemma i ensamhet kan det lätt hända att det inte
blir någonting alls.

Vi människor behöver all styrka och balans vi möjligen kan uppnå, i sinnet och i kroppen. Vi behöver rusta oss själva på det personliga planet för att klara utmaningar i vardagen som samhället genomgår, och vi behöver pålitliga metoder att kunna luta oss mot när det stormar. Någonting som alltid finns tillgängligt och som aldrig sviker. Någonting
som vi kan hålla stadigt i när allting svajar. En trygghet. Låt egenpraktiken visa dig sin ömsesidiga, orubbliga lojalitet.

För alla nybörjare och avancerade Yogis som behöver guidning, vägledning och inspiration för att starta eller upprätthålla egenpraktik hemma, så är privat vägledning en utmärkt lösning!

The severance of union with sorrow is known by the name of Yoga. This Yoga should be practiced with firm determination and perseverance, without any mental reservation or doubts.

Bhagavad Gita 6:23

Hur fungerar privat Yoga?
 
Första steget är att klicka på BOKA, följa instruktionerna och etablera kontakt. Invänta bekräftelsemail.
 
Privat Yoga 1on1 startar med att du innan första tillfället, i mail beskriver utförligare hur du mår i kropp och sinne samt vad du känner att du särskilt skulle vilja arbeta med, läka, utveckla, fördjupa eller prova på. Det kan vara behov, önskemål och/eller skador som behöver extra läkning, stress som behöver hanteras, självdisciplinen som gett vika, kanske en nyfikenhet om att prova på prāṇāyāma – andningstekniker och/eller meditation i kombination eller övrigt. En skriftlig förberedelse och personlig kontakt för att var och en ska få så mycket behållning som möjligt. 
– Kort information om tidigare Yoga och/eller Meditations erfarenheter, i så fall var, med vem och hur det varit? Om du praktiserar Yoga och/eller meditation hemma, i så fall kort om hur/vad? Eller om du aldrig provat varken Yoga eller meditation.
– Hur mår kroppen? Är du stark/svag, stel/vital, skador, krämpor, sjukdomar (t.ex. diabetes eller annat viktigt att känna till), värk, symptom, indikation på obalanser?
– Hur mår sinnet? Är du lugn/stressad, fokuserad/ofokuserad, koncentrerad eller har du koncentrationssvårigheter, tendenser av ångest, panik, utbrändhet, flykt i tanken, självdestruktivt beteende, beroende eller själv-medicinering av något slag, eller är du harmonisk, stabil och i balans med dig själv?
– Någonting särskilt du önskar arbeta med, skulle vilja prova eller utveckla?
Det är gynnande att vara ärlig gentemot sig själv i mailet. Samtlig information som anges är konfidentiell.
 
Första tillfället utgår ifrån vad som beskrivits/önskats i det förberedande mailet. Mötet inleds med samtal och förslag på upplägg. En mjuk, försiktig övergripande genomgång genomförs med hänsyn till var utövaren befinner sig i kropp, sinne, nivå och erfarenhet. En lära-känna process inleds, lära känna sig själv i sin egen kropp och varandra. Mötet avslutas med samtal och lämpliga övningar och Āsana erbjuds som verktyg att fortsätta tillämpa hemma för att på bästa möjliga sätt starta/upprätthålla en egenpraktik – läkande och förebyggande själv-vård.
 
Omkring sju dagar efter första tillfället sker återkoppling via mail.
Vidare bedömer utövaren om fler tillfällen önskas. För den gynnsamma effekten av kontinuitet rekommenderas generellt minst tre tillfällen av privat vägledning.
Vid återkommande tillfällen av privat vägledning rekommenderas ca 14 dagar mellan tillfällena, med återkoppling via mail minst en gång mellan varje tillfälle.
 
Ifall redan nära personer som familjemedlemmar, syskon, sambor eller bästa vänner som ses ofta, önskar praktisera tillsammans går det bra att boka privat vägledning 2on1, 3on1 och som flest 4on1 gemensamt.

Priser

Boka & betala fler klasser privat Yoga vägledning till förmånligare pris;

💜 Boka & betala 3 klasser – få 50 kr rabatt/klass!
💜 Boka & betala 5 klasser – få 60 kr rabatt/klass!
💜 Boka & betala 10 klasser – få 10:de klassen gratis!

1on1

Privat Yoga vägledning
för en enskild person.

60 min 650:-

Lämpligt för vägledning inom traditionell Hatha Yoga, Restorative Yoga, Rehab Yoga, Meditation och/eller Prāṇāyāma.

120 min 850:-

Lämpligt för vägledning inom Ashtanga Yoga Chikitsa, Primary Series.

2on1

Privat Yoga vägledning
för två personer. 

60 min 1150:-

Lämpligt för vägledning inom traditionell Hatha Yoga, Restorative Yoga, Rehab Yoga, Meditation och/eller Prāṇāyāma.

120 min 1550:-

Lämpligt för vägledning inom Ashtanga Yoga Chikitsa, Primary Series.

3on1

Privat Yoga vägledning
för tre personer. 

60 min 1800:-

Lämpligt för vägledning inom traditionell Hatha Yoga, Restorative Yoga, Rehab Yoga, Meditation och/eller Prāṇāyāma.

120 min 2400:-

Lämpligt för vägledning inom Ashtanga Yoga Chikitsa, Primary Series.

4on1

Privat Yoga vägledning
för fyra personer. 

60 min 2500:-

Lämpligt för vägledning inom traditionell Hatha Yoga, Restorative Yoga, Rehab Yoga, Meditation och/eller Prāṇāyāma.

120 min 3300:-

Lämpligt för vägledning inom Ashtanga Yoga Chikitsa, Primary Series.

Information
 
All personlig information som delas (i skrift och tal), samt arbetsprocessen i helhet under privat vägledning är konfidentiell.
 
Under privat vägledning väljer utövaren om hen vill ha uteslutande verbal vägledning med fysisk säkerhetsdistansering. Eller, om hen vill ha verbal och fysisk assistans med sanitära plasthandskar på. Vänligen ange i bokningen.
 
Använd egen Yogamatta + gärna matthandduk vid Ashtanga praktik. En mindre nytvättad ”svetthandduk”, mjuka bekväma kläder (+ långärmat/varmare mjuka kläder att kunna ta på och av), vattenflaska (till efteråt) och egen handdesinfektion.
 
Se till att gå på toaletten innan start!
 
Praktiken utförs barfota och vatten intas INTE under tiden, då det stör organens reningsprocess. Drick hellre med fördel rikligt med rent vatten ca tio minuter efter avslutad praktik.
 
Om privat vägledning äger rum på morgonen, ät endast lätt frukost innan Yoga, om alls. Det går bra att Yoga på tom mage och vänta med att äta till efter, i så fall drick endast lite vatten innan. Efter Yoga praktik på tom mage, se till att först dricka vatten och därefter äta näringsrikt.
Om privat vägledning äger rum mitt på dagen eller på eftermiddagen, ät lätta måltider under hela dagen innan Yoga. Efter Yoga praktik, se till att först dricka vatten och därefter äta näringsrikt.
 
Plats;
Hembesök möjliggörs inom Göteborg.
Alternativt med fördel utomhus, förutsatt att vädret tillåter, då i Johanneberg.
 
Bokningsbara tider;
Ifall tiderna som uppkommer på bokningssidan är opassande, vänligen kontakta alexandra@yogafreestyle.se så försöker vi hitta en dag/tid som passar!

Till alla nybörjare och avancerade Yogis, hjärtligt välkomna!