BOKA KURSER, KLASSER & WORKSHOPS

KURSER, KLASSER & WORKSHOPS

Ange för- och efternamn, mobilnummer, adress, Email samt önskad kurs, klass eller workshop.

Vänligen ange kortfattat i bokningen eventuell känd sjukdom och/eller skada samt uppmärksammade besvär, åkommor, krämpor, lidande, behov och/eller önskemål! Invänta bekräftelsemail.

Var och en väljer om hen vill ha uteslutande verbal instruktion, alternativt verbal och fysisk assistans med sanitära plasthandskar på (för att reducera smittrisk av covid-19).

Vänligen läs igenom följande innan bokning genomförs.

Medta med fördel egen Yogamatta (alternativt finns Yogamatta att låna i shalan) + gärna matthandduk vid Ashtanga praktik. En mindre nytvättad ”svetthandduk”, mjuka bekväma kläder (+ långärmat/varmare mjuka kläder att kunna ta på och av), vattenflaska (till efteråt) och egen handdesinfektion.

Att få friskvårdbidrag från arbetsgivaren är en förmån som ska ge arbetstagaren möjlighet till god hälsa. Det som gäller för friskvårdsbidraget bestäms av arbetsgivaren som i sin tur utgår från skatteverkets regler för friskvårdsbidrag. Friskvårdsbidrag är den näst mest viktiga löneförmånen efter flexibel arbetstid. Var tredje utnyttjar inte möjligheten till friskvårdsbidraget, och det är framförallt män.

Arbetsgivaren kan via friskvårdsbidraget erbjuda aktiviteter skattefritt så länge aktiviteterna är av mindre värde, och arbetstagaren kan dra nytta av friskvårdsbidraget genom meditation, mindfulness, och mental träning som stresshantering samt Yoga, som blivit en av de trendigaste aktiviteterna på senare år.

Friskvårdsbidraget är tänkt som en win-win. Arbetstagaren sparar pengar på minskade utgifter för hälsovårdskostnader och håller sig friskare, och arbetsgivaren får lägre kostnader för sjukfrånvaro.

Deltidsarbetande kan också få friskvårdsbidrag, proportionerligt till arbetstiden. Kom ihåg att ansökan om friskvårdsbidrag plus kvitton måste tillhandahållas arbetsgivaren före 31 december (ibland ännu tidigare), för att hamna på rätt sida nyåret. Om inte, riskerar hela friskvårdsbidraget för året att frysa inne.

Betalning: Betala till bankgironummer: 5287 – 2884, ange för- och efternamn i betalningen. Bokningsbekräftelse samt kvittens skickas till den mailadress som angivits när betalning är registrerad.

Observera: För att säkra & garantera din plats så behöver din betalning vara registrerad på bankgirot senast 14 dagar innan evenemangs start.

Bokningen är bindande, återbetalning sker endast mot uppvisande av läkarintyg men det är absolut nödvändigt att avstå från att delta vid uppkomna sjukdomssymptom, och det går bra att ge bort sin plats i evenemang vid förhinder.